Beschrijving

Gloednieuw residentieel gebouw in het centrum van Alicante, 4 verdiepingen en dakverdieping, elke verdieping met 4 woningen in verschillende types; appartementen van 64m² en dakapartementen vanaf 34m², in totaal 15 appartementen en 4 dakapartenten en een lokaal op de tussenverdieping van 21m².

Versterkte betonconstructie met hydrofugeerde afwerkingslaag, gevelbekleding met sierlijst, schuiframen en schuifdeuren van gelakt aluminium met dubbele beglazing.

De deuren zijn afgewerkt in eik, inbouwkasten met schuifdeuren binnenin bekleed; ingerichte keuken met hoge en lage kasten met granieten aanrecht, inclusief keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, wasmachine, magnetron en koelkast.
Gepantserde toegangsdeur met video-intercom. Individuele installatie van airconditioning met warmtepomp, warm water door elektrische opslagtank. Telefooninstallaties en digitale tv-aansluitingen.

Portaal van modern design met hoogwaardige afwerkingen.

Gelegen in het centrum van Alicante, uitstekende toegang en in het volledige toeristische gedeelte van de stad, op een paar meter van het strand, de boulevard en het historische centrum.

De hoofdstad van Alicante wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Spanje, een havenstad aan de oevers van de Middellandse Zee, waar prachtige bergen oprijzen en u kunt genieten van een enorm en gevarieerd aanbod van gastronomie en recreatie, evenals een enclave vol geschiedenis en cultuur.

Perfect gebouw voor vakantieverhuur, in een stad met benijdenswaardige temperaturen het hele jaar door.

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  1092
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  1123

Adres

 • Stad: Alicante
 • Staat / Regio: Alicante
 • Buurt: Coast
 • land: Spanje

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling